SAVE THE DATE: Opening van VSL’s European centre for flow measurement

Nieuws

SAVE THE DATE: Opening van VSL’s European centre for flow measurement

Save the date! 28, 29 en 30 maart 2023 voor de opening van VSL’s European Centre for Flow Measurement-workshop!

De opening van VSL’s European Centre for Flow Measurement (ECFM) is een meerdaags evenement inclusief een meet-Workshop, dat zal plaatsvinden op 28, 29 en 30 maart 2023 in Nederland. Wij nodigen u van harte uit voor dit evenement.

Op dit moment (juli 2022) zijn we druk bezig met het realiseren van de nieuwe kalibratiefaciliteit voor vloeistofstroommeters en de organisatie van deze opening. Het evenement zal in ieder geval bestaan ​​uit:

  • De opening van het VSL’s European Center for Flow Measurement
  • Een bezoek aan de nieuwe VSL ECFM-locatie waar u een rondleiding krijgt in de nieuwe faciliteit om vloeistofstroommeters te kalibreren met water als testvloeistof, de LNG-kalibratiefaciliteit voor cryogene vloeistofstroommeters, de testlocatie voor LNG-bemonsteringssystemen en het laboratorium voor vloeistofvolume-instrumenten.
  • Interessante presentaties over ontwikkelingen in vloeistofstroommeting en kalibratie
  • Een workshop “Meetuitdagingen in de Energietransitie” (Inclusief alle soorten metingen en media!)
  • Korte en praktische trainingssessies om uw metrologische kennis op peil te houden over onderwerpen in de flowmeting van nu en in de toekomst.

Mis het niet en noteer de data alvast in je agenda.

De officiële uitnodiging, inclusief informatie over het programma en de mogelijkheid om in te schrijven, volgt binnenkort. We houden u op de hoogte van de vorderingen door af en toe een tipje van de sluier op te lichten op onze website en socials.

Graag vernemen wij welke inhoudelijke wensen u heeft met betrekking tot het programma van de workshopdagen. Als u het ons wilt laten weten en/of zeker wilt zijn van de laatste informatie, stuur ons dan uw input, naam en e-mail naar ECFM@vsl.nl. Dit is zo gebeurd.

Noteer alvast 28, 29 en 30 maart 2023 in uw agenda. Tot snel, tot dan!